träning

Träning och hälsa 

Fortsätt ta hand om hälsan och kroppen även när ni bor på hotell. På Villa Fridhem erbjuds, utöver de många mer fartfyllda aktiveterna, även mer traditionell träning så som gym och löpning. Håll igång kroppen på det sätt som passar er bäst. Hos oss finns ett klassiskt inomhusgym och ett vackert beläget utomhusgym. Vi har också en närliggande löpslinga vi varmt kan rekommendera.

Efter träningspasset kan ni sedan ladda batterierna med en frukost, lunch eller en gastronomisk middag i någon av våra restauranger.

Gym

Beläget i vår högra hotellflygel hittar ni vårt väl utrustade gym. Öka pulsen på träningscykeln eller träna musklerna i våra träningsmaskiner. Här finns även fria vikter för den som föredrar det samt allmän utrustning för mer funktionell träning. Ni väljer själv vilken tid ni vill besöka gymmet och nyttjandet ingår i ert boendepaket.

Ska ni spela padel finns här goda möjligheter till en bra uppvärmning – som minskar risken för skador och hjälper er komma igång med spelet snabbare.

Utegym

Ett friare gym för er som föredrar att träna utomhus. I anslutning till parken har vi vårt vackert belägna utegym. Med en naturligt utformad design tränar ni i vårt utegym i trä. Underlaget är mjukt men stabilt och består av träflis. Passa på att träna här när vädret tillåter och njut av både träning och natur på samma gång. Utegymmet är välkommet att användas av alla våra hotellgäster.

Löpning

Har ni löpning som morgonrutin eller vill ge er ut på en spontan löptur så kan vi tips om Sofias runda. Det är en slinga på cirka 3 km i vacker och varierande terräng. Påbörja rundan i anslutning till våra padelbanor och följ sedan anvisningarna längs vägen hela slingan runt. Förena nytta med nöje och upplev naturen samtidigt som ni får motion.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby