Afternoon tea

Afternoon Tea på Villa Fridhem

Villa Fridhems Afternoon Tea består av två serveringar – en med saltare inslag och en med sötare. Helt perfekt om ni ska fira något, unna er lite extra söndagslyx eller bara gillar riktigt bra mat.

Afternoon Tea på Villa Fridhem serveras mellan 17 september och 5 november. De popukära datumen bokar på snabbt – passa på att boka erat bord redan nu.

Servering av Afternoon Tea

Serveringen börjar med en salt servering med scones, marmelad, snittar, smörrebröd och mycket mer. Till den salta serveringen rekommenderar vi en bubblande champagne, vi har även alkolholfri champagne för dem som önskar. Till den söta serveringen rekommenderar vi att ni väljer någon av våra teer. Vi har ett stort te-utbud som kompletterar smakerna i den söta serveringen perfekt. Den söta serveringen består av  små bakelser, praliner och annat gott med choklad, kola eller fräscha bär.

Vår Afternoon Tea följer årstiderna och förändras hela tiden.

  Bordsbokning

  Vår Afternoon Tea bokar på snabbt, så passa på att boka det datum som passar er. Är ni ett större sällskap som önskar avnjuta vår Afternoon Tea under ett firande är ni välkomna att höra av er till oss på Villa Fridhem, så hjälper vi er med er bokning.

   Mat på Villa Fridhem

   Prinsessan Astrids Femrätters

   Unna er en gastronomisk upplevelse av första klass! Avsluta invigningen med att gå upp till restaurang Prins Carl och unna er en kulinarisk upplevelse i form av Prinsessan Astrids sju- eller femrättersmeny. Vårat kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror. Menyerna följer i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och vi strävar efter att alltid överraska med olika smakkombinationer. 

   Lördagslunch

   Lyxa till det med lördagslunch på Villa Fridhem. Njut av läckra smaker från vår vällagade à la carte-meny med något gott i glaset från vår välsorterade vinkällare. Vår lördagslunch består av en varierande meny med intressanta och välgenomtänkta smaker med råvaror av högsta kvalitet. Varför inte avsluta lunchen med en god drink i Peacock Bar en trappa upp? 

   Middag på Aperitif

   Menyn på Aperitif är inspirerad av det franska köket och består av ett flertal mindre rätter. Den franskinspirerade menyn har också en stark förankring till Sverige, då menyn består av rätter som i största möjliga mån följer de svenska årstiderna och anpassas efter dess råvaror. Med stor passion för hantverket strävar vi efter att ta tillvara på hela råvaran på innovativa sätt för att skapa överraskande och utsökta smakkombinationer.

   Shuttle Service för våra gäster

   För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

   Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

   Kontakt

   info@villafridhem.se
   011 - 622 00

   Hitta hit

   Getå Villa Fridhem 1
   616 90 Åby