RELAX

Varva ned i vår relax

Under din vistelse på Villa Fridhem kan ni njuta och varva ned i vår härliga relax. I anslutning till våra hotellflyglar kan ni, i badrock och tofflor som ni hittar på rummet, gå rakt in i relaxen. Här finns två jacuzzis och bastu att njuta av.

Låt kroppen komma ned i varv och ha en rogivande stund tillsammans. Ta tillfälle att umgås i relaxen tillsammans alla kollegorna under konferensen, njut av att bubbelbada tillsammans eller unna er en lugn stund.

I relaxen finns en bar där ni kan köpa något gott att dricka och i rogivande miljö finner ni avkoppling för både kropp och själ.

Bokning

När ni bokar er vistelse på Villa Fridhem får ni möjlighet att välja en tid när ni vill besöka relaxen. Att vistas i relaxen ingår i hotellpaketet när ni är gäst hos oss.

Behöver ni ändra er bokade tid i relaxen är ni varmt välkomna att kontakta oss i receptionen.

Boka övernattning

Bo kungligt i våra nyinredda hotellrum. Med en uppdaterad elegans möter modern inredning gamla stilval. Med en unik stil har hotellet gjorts om till boutiquehotell och Villa Fridhems byggnad bidrar till en personlig känsla.

Under hotellvistelsen kan ni avrunda dagen med en gastronomisk upplevelse i någon av våra restauranger,  något uppfriskande att dricka på vår härliga terrass eller i Peacock bar och en avslappnande stund i vår relax.

Våra boendepaket

Vi erbjuder olika boendepaket som ni enkelt kan kombinera med olika aktiveter på Villa Fridhem. I alla våra boendepaket ingår ett glas champagne vid ankomst, vällagad middag, boende i dubbelrum, tillgång till relaxen med jacuzzis och bastu samt vår stora frukostbuffé.

Sommarweekend en natt

Spendera sommaren på bästa sätt! I detta paket ingår vår populära femrättersmeny i restaurang Prins Carl, boende, stor frukostbuffé och tillgång till vår relaxavdelning. Boka sommarweekend en natt och njut av sommaren hos oss!

Sommarweekend två nätter

Få tillfälle att prova på middag i båda våra restauranger. I paketet Sommarweekend två nätter avnjuter ni middag i Aperitif första kvällen. Där serveras det franskinspirerade smårätter. Andra kvällen njuter ni av vår populära femrättersmeny i restaurang Prins Carl.

Champagnefredag

Följ med på en fantastisk resa genom bubblornas fantastiska värld. Lär er mer om champagne under ledning av vår egen Sommelier. Ni får testa tre olika champagner och efter provningen serveras ni Prinsessan Astrids femrättersmeny.

Lobsterrolls & Champagne

Slå er ner i vår restaurang Aperitif för bubblor och hummer! Avnjut ett glas champagne och god mat i vår härlig atmosfär.

Om Villa Fridhem

Villa Fridhem byggdes som ett privat sommarresidens till Prins Carl och familj år 1909. Han var då prins i Sverige och hans tre döttrar, de tre prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, gifte sig alla med andra kungligheter i Europa.

Byggnaden Villa Fridhem är uppförd som en herrgård i nationalromantisk stil. I direkt anslutning finns stor park med utsikt över och i närhet till havet. Under sekelskiftet var stilen mycket populär i Sverige och Villa Fridhem ansågs redan då som en pampig herrgård.

Området omkring hotell Villa Fridhem erbjuder mer än slående utsikter. Efter en härlig dag på hotellet kan ni njuta av vacker natur som passar både för att strosa runt och koppla av i, men även mer pulshöjande aktiviteter som löpning, padel och mer.

Kontakta oss på bokning@villafridhem.se eller 011-622 00, så hjälper vi er med er bokning.

Shuttle service till och från Villa Fridhem

På Villa Fridhem erbjuder vi kostnadsfri Shuttle Service för alla våra gäster inom en radie av 3 mil. Denna service är särskilt uppskattad av de många gäster som reser med tåg, eftersom den täcker två viktiga tågstationer: Norrköpings Centralstation och Kolmården station.

Med vår Shuttle Service kan ni känna er trygg i att enkelt och bekvämt kunna ta er till och från er destination – utan extra kostnad.

Boka Shuttle Service:

Telefon: 011- 622 00
E-post: bokning@villafridhem.se

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby