Nyår på Villa Fridhem

Fira nyår på Villa Fridhem

Avsluta året på bästa sätt och välkomna 2024 i kunglig prakt på Villa Fridhem! Vi välkomnar er till ett storslaget firande med en kväll fylld av festlig stämning, nyårsraketer, kulinariska mästerverk och självklart – bubblande champagne att skåla med!  Upplev en nyårshelg full av smakrika måltider ackompanjerat av goda viner, lugna stunder i någon av relaxavdelningens jacuzzis, färgsprakande cocktails och minnesvärda stunder. En nyårshelg där vi tänkt på allt – så att ni bara kan njuta!

Nyårsfirande

Två nätter 30/12 – 1/1

Femrättersmiddag ackompanjerat av vinpaket på Nyårsafton

Champagnelunch

Trerättersmiddag på ankomstkvällen

Fira nyår på Villa Fridhem

Avsluta året i kunglig prakt med ett minnesvärt nyårsfirande med en extra guldkant!

Två nätter, 30/12 – 1/1
18-årsgräns

Nyårsupplevelsen börjar dagen före nyårsafton. Ni får en chans att koppla av i vår relaxavdelning eller mingla i den eleganta och inbjudande atmosfären innan ni avnjuter en smakrik trerättersmiddag på kvällen.

Ni vaknar upp på nyårsmorgonen till Villa Fridhems generösa frukostbuffé. Kanske en nyårspromenad i de vackra omgivningarna lockar efter frukosten, innan vi serverar en härlig champagnelunch för att sätta stämningen inför kvällens festligheter. Därefter finns det tid för en stund av avkoppling i relaxavdelningen eller ta del av en gemensam Champagneprovning, innan det blivit dags att förbereda er inför kvällens festligheter. Klädkoden på nyårsafton är mörk kostym.

Firandet börjar med en fördrink i Peacock Bar, och därefter går ni gemensamt till bords i restaurangen. Vid nyårsmiddagen sitter ni vid runda bord i trevligt sällskap om 6–10 personer, vilket förhöjer den festliga stämningen. Njut av en minnesvärd smakupplevelse när ni serveras en gastronomisk femrättersmiddag, ackompanjerad av noga utvalda viner.

Efter middagen fortsätter kvällen med mingel och färgsprakande cocktails. Vi samlas på terrassen för en gemensam nyårsskål vid tolvslaget och välkomnar det nya året bubblande glas champagne och nyårsraketer. Festligheterna fortsätter in på småtimmarna med härlig vickning.

Efter en god natts sömn behöver ni inte stressa över utcheckningen på nyårsdagen. Vi erbjuder sen utcheckning fram till klockan 14:00 så att ni kan njuta av en välsmakande nyårsbrunch i lugn och ro, för en kunglig start på året.

I nyårspaket ingår:

 • En exklusiv trerättersmiddag på ankomstdagen
 • En glittrande champagnelunch på själva nyårsafton
 • En generös frukost varje morgon
 • Möjlighet att boka till vår omtyckta champagneprovning
 • En välkomnande fördrink i Peacock Bar innan nyårsmiddagen
 • En oförglömlig nyårsmiddag kl. 19:00 med tillhörande vinpaket
 • En festlig champagneskål vid tolvslaget
 • Nattvickning för de sena nattugglorna
 • Bekväma tofflor och lån av morgonrock
 • Obegränsad tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzis, bastu och lounge
 • En ljuvlig nyårsbrunch på självaste nyårsdagen
 • Gratis parkering med möjlighet till fri laddning för elbilar
 • Incheckning från kl. 15.00
 • Utcheckning senast kl. 14:00

Nyårsmeny

Svampravioli

Svampraviloi med tryffel och smörad svampbuljong

***

Hummertrilogi

Hummerkrokett, consommé och aioli

***

Tornedos Rossini à la Villa Fridhem

Oxfilé, ankleverterrine, brioche, madeirasky, potatispuré och trattkantareller

***

Ostar

Tre utvalda ostar serverade med fröknäcke och fikonmarmelad

***

Chokladterrine

Chokladterrine med pekannöt, hallon och lönnsirap

Champagneprovning på Nyårsafton

Efter att ni avnjutit en god champagnelunch har ni möjlighet att förlänga den härliga champagnestunden genom att boka till vår omtyckta champagneprovning! Under provninge guidar vår sommelier er genom champagnens värld och berättar mer om denna bubbliga dryck. Ni får prova tre olika champagner med olika karaktär, samt testa de tillsammans med tilltugg för att på så vis se hur smaken och karaktären förändras.

Champagneprovning på nyårsafton ligger med som ett tillval i bokningen. Det finns också möjlighet att kontakta oss för att lägga till det i er bokning innan vistelsen.

Mat och Dryck på Villa Fridhem

Aperitif

Varför inte tjuvstarta besöket med varsitt glas i vår nya vinbar Aperitif? Här serveras riktigt bra viner på glas tillsammans med franska smårätter. Aperitif är en förlängning av vår gedigna vinkällare, som ni gärna får kliva in i och kolla på under besöket.

Peacock Bar

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om ni föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Vinkällare

Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i flera olika prisklasser och kvalitetsnivåer. Vill ni veta mer om vinerna eller vill ta del av en upplevelse i anknytning till middagen är ni välkomna ner i vår vinkällare. Våra sommelierer erbjuder såväl champagne- som traditionella vinprovningar.

Shuttle Service för våra gäster

För att våra gäster Villa Fridhem ska få en kunglig upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Det är en helt kostnadsfri service. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. Kontakta vår bokningsavdelning i samband med att ni gör er bokning för att boka vår shuttle service. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby