mountainbike

Njut av en fin tur på cykel

Upptäck omgivningarna på ett roligt och utmanande sätt genom att köra mountainebike! 

Runt Bråviken finns många trevliga cykelvägar som går genom vida skogar, förbi ängar och längs sjöar. I Kolmårdsskogarna runt Villa Fridhem finns mängder av vackra leder, vägar och stigar som lämpar sig för mountainbike och cykling. Cykla till sjön Skiren och bada, besök Getåravinen eller bara upplev Kolmårdsskogen i största allmänhet. Oavsett vad ni vill göra så hjälper vi er gärna med vägbeskrivningar och tips.

Vill man cykla på egen hand rekommenderar vi att man laddar ner appen: MTB guide, där man kan välja mellan sju olika rundor i närheten av oss på Villa Fridhem.

Bokning och hyra av mountainbike

Upplev naturen på cykel med våra mountainbikes. För en upplevelse utöver det vanliga rekommenderar vi att ni köper med en matig matsäck för en mix av natur och lyx, sen är det bara att trampa iväg! Kontakta oss i receptionen så beställer vi en matsäck från vårat kök.

Har ni inte egen cykel finns möjlighet att hyra våra mountainbikes. Välj mellan förmiddags- eller eftermiddagstur. Kontakta oss för andra tider och upplägg.

Lån av hjälm ingår i hyran.

Modell: Scott Scale 970 hardtail.

2 timmar – 195 kr
Halvdag – 395 kr
Heldag – 595 kr 

Tid förmiddag: Kl 09:00-13:00
Pris 395 kr / person

Tid eftermiddag: Kl 14:00-18:00
Pris 395 kr / person

Boka bord eller övernattning

För att förhöja er upplevelse, varför inte kombinera er mountainbiketur med en övernattning eller något av våra dagsevenemang?

Ni kan också avrunda dagen med en kaffe eller något uppfriskande att dricka i solen på vår härliga terrass eller i vår relaxavdelning.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby