Ert bröllop hos oss

Lita på vår erfarenhet, luta er tillbaka och känn er trygga i våra händer. Med värme, kunskap och kreativitet skapar vi ert personliga alldeles magiska bröllop.

Jag, Ebba Ideskog, arbetar som bröllopskoordinatorer på Villa Fridhem och kommer med van hand och kunskap att vägleda er genom er dag – ert livs fest!

Varje tillställningar är unik och vi skräddarsyr dem efter era önskemål. Låt vigseln ske i en närliggande kyrka eller i vår vackra slottspark runt den porlande fontänen.

Tillsammans med vår duktiga köksmästare och sommelier tar vi fram smaker som passar både säsong och era smaker. Vårt kök arbetar med svenska råvaror och lägger enormt mycket kärlek i sin tillagning av maten, presentation på tallriken och att det i glasen serveras viner som harmonierar och förstärker smakerna.

Prins Carls matsal kan ta gäster upp till 120 personer. Anläggningen har 53 nyrenoverade hotellrum och en fantastiskt svit. I sviten kan ni som brudpar göra er fina inför festligheterna och sedan tillbringa bröllopsnatten som nygifta.

Jag är även florist och kan hjälpa er att binda ljuvliga buketter till brud och följe samt en passande knappnålsblomma till brudgum och marskalkar samt vilken dekoration som passar dukning och smyckning av borden.

Förfrågan
Läs mer om bröllop hos oss