Golf nära Norrköping och Villa Fridhem

Inom en timmes bilväg från Villa Fridhem finns ett 15-tal golfbanor. Så ta chansen att bo mitt i, med ett stort urval och testa på flera olika banor under er vistelse hos oss.

Ca 10 minuter från centrala Norrköping hitta ni Bråvikens Golfklubb – som vi har ett samarbete med. Denna omväxlande och natursköna bana är en av Sveriges bästa och vi är mycket stolta över vårt samarbete.

Bråvikens Golfklubb

Vi är mycket stolta över att samarbeta med Bråvikens Golfklubb – en av Sveriges bästa golfbanor. Bråvikens Golfklubb ligger invid Bråviken och på motsatta sidan av Kolmårdens Djurpark. Banan har en mycket växlande karaktär där den skiftar mellan herrgårdens parkinfluenser, stark seaside-karaktär och en spännande hedbana utmed vägen mot Djurökvarn.

Banan håller hög standard och har åtskilliga gånger stått som värd för elittävlingar på svensk och internationell nivå. Här finns tre nio-hålsslingor, vilka varieras till en artonhålsbana och en nio hålare. En av de kanske bästa korthålsbanorna man kan spela här i landet finns också på anläggningen. Vi har även en liten knattebana med plastgreener, där alla knattegolfare spelar gratis. På klubben finns även en modern lektionsstudio med de senaste tekniska analysapparaterna, som hjälper våra PGA-pros vid lektioner och klubbutprovning.

Vi hjälper er gärna att boka greenfee – utan några extra kostnader. Som golfgäst får man även i golfshoppen en goodie bag från oss på Villa Fridhem (begränsat antal).

Pris per person 560 kr