Prins Carl

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds en à la carte-meny med lyxiga råvaror och hög igenkänningsfaktor samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråviken. 

Frukostbuffé

Starta dagen på bästa sätt – med Villa Fridhems frukostbuffé!

Boka bord på bokning@villafridhem.se eller ring på tel. 011-622 00 (anmäl gärna om det finns några allergier i samband med bokning).

Du som bor på hotellet betalar inget extra för frukost och behöver inte boka bord.

Frukost serveras tisdag-fredag kl. 7.00-9.30 och lördag-söndag kl. 7.30-10.00. 

Priser

Vuxen: 195kr | Barn 3-12 år: 95 kr

Lunch på villa fridhem

Välkommen till Villa Fridhem för att avnjuta vår goda lunch i en naturnära miljö!

Dagens lunch serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00. 

Priser

Dagens varmrättslunch: 155 kr
inklusive sallad, kolsyrat vatten, hembakat bröd, kaffe och te.
Lägg till förrätt: 95 kr
Lägg till dessert: 95 kr

Alltid på menyn
Veckans vegetariska: 155 kr

 

Affärslunch från 450 kr
Affärslunch förbokas minst 2 dagar i förväg, se nedan. Kontakta oss för information kring meny.

Boka gärna bord innan ditt besök på bokning@villafridhem.se eller ring på tel. 011-622 00.

MENY VECKA 12

MÅNDAG
Helstekt fläskfilé med skogssvampsås,
Rårörda vinbär, syrligt äpple och pomme rissolé

TISDAG
Torsk med ägg- och persiljesås,
Sockerärtor och örtstompad potatis

ONSDAG
Nattbakad rapsgriskarré med rostad majskräm,
Ratatouille och klyft potatis

TORSDAG
Pocherad fisk med hummersås,
Löksauterad spenat och kokt potatis

FREDAG
Fläskschnitzel med kaprissmör,
Ärtor, skysås och rostad potatis

lördagslunch

Varje lördag från och med den 14 januari serverar vi lördagslunch på Villa Fridhem! Kom ut och njut av vällagade rätter från vår á la carte-meny och något gott i glaset. Kanske avslutar du vistelsen med ett besök i Peacock Bar, eller en runda shuffleboard? 

Tid att gå till bords: 12-14.

Afternoon Tea

Villa Fridhems afternoon tea startar med en salt servering bestående av ett matigare inslag som snittar, soppa och kallskuret. Till den salta delen rekommenderar vi ett glas champagne från André Clouet eller för den som föredrar alkoholfritt erbjuder vi alkoholfritt bubbel.

Därefter följer den söta delen med kakor, desserter och bakverk. Till den söta delen finns kaffe och te, självklart erbjuder vi även goda dessertviner och avec om så önskas.

Vi rekommenderar att du bokar bord i god tid! 

 

När

Söndagar kl. 12.00-15.00
från 29 januari – 28 maj

Priser

Vuxna: 545 kr | Barn 3-12 år: 295 kr

VILLA FRIDHEMS MIDDAGSMENY

"

Villa Fridhems kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror. Menyerna följer i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och vår strävan är att alltid försöka tillvarata hela råvaran. Med passion och nyfikenhet utvecklar vi sedan nya och gamla smakkombinationer till kreativa och spännande menyer.  

I kombination med den goda maten har vi också ett stort fokus på dryck. Villa Fridhem har en mycket välsorterad vinkällare med viner från hela världen i alla möjliga prisklasser. Titta gärna i vår vinlista inför ditt besök eller låt oss lämna våra rekommendationer på plats. I vårt breda utbud finns något för alla.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00. Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser meddelar du detta i samband med bokningen. Vi är en kontantfri anläggning.

 

GRUPPMENY JANUARI-MARS 2023 (från 10 pers)

Vår vinlista är under ständig utveckling och fylls ideligen på med noggrant utvalda viner.

Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vår vinlista är under ständig utveckling och fylls ideligen på med noggrant utvalda viner. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i alla möjliga olika prisklasser och kvalitetsnivåer.

Nedan kan du se vår vinlista. Då många viner endast finns i små partier ber vi dig kontakta oss i förväg om du önskar ett specifikt vin så vi kan stämma av att det finns hemma i önskad kvantitet samt kyla och förbereda vinet i god tid. Tveka heller inte att höra av dig till oss om ni önskar våra rekommendationer inför ert dryckesval.

Skaldjursplatå

Havets frukter på ett stort fat med krossad is.

Du kan alltid njuta av skaldjur på Villa Fridhem. Boka minst tre dagar i förväg för att vi ska kunna servera dig de allra bästa exemplaren!

Tel. 011-622 00 eller info@villafridhem.se

Mer mat & dryck på villa fridhem

Prins carl

Under kristallkronorna i Prins Carls matsalar erbjuds en à la carte-meny med lyxiga råvaror och hög igenkänningsfaktor samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten över parken och Bråviken. 

Peacock Bar är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från gammalt och nytt möts man av en klassisk och tidlös miljö.

Private dining

För mindre sällskap är ni varmt välkomna att abonnera något av våra 4 Chambre séparée för private dining. Här har vi plats för 8-20 sittande gäster. Välkomna att avnjuta en privat middag med utsikt över Bråviken. 

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby 

Information om Covid-19