magnus_p1a2512

Magnus Dahlin
Hotelldirektör

magnus.dahlin@villafridhem.se
011-622 00 | 0709-22 89 90

Varmt välkommen till Villa Fridhem

Jag, Magnus Dahlin, arbetar som hotelldirektör på Villa Fridhem. Tillsammans med mina fyra syskon och min far är vi huvudägare för bolaget. Four Seasons Venture Capital AB äger resterande del.

Våren 2006 startade min resa på Villa Fridhem då jag flyttade till Norrköping. Vi var då 12 anställda och hade en årsomsättning på 13 miljoner kronor. Verksamheten var öppen måndag till fredag och inriktades enbart mot konferensgäster.

Jag såg tidigt en stark potential i denna pärla. Här fanns stora möjligheter för utveckling av anläggningen till en förstklassig hotelldestination med fokus på mat och dryck.

År 2007 startade vi resan mot att även nå privatmarknaden genom weekendvistelser och privata tillställningar för exempelvis bröllop och livets övriga händelser.

År 2016 passerar vi milstolpen med en årsomsättning på 30 miljoner kronor och 32 personer fast anställda. Anläggningen håller öppet nästintill året om, med en ständig utveckling av vårt produktutbud och med samma högklassiga service.

Framgångarna har sin grund i ett ständigt arbete med att vara attraktiv arbetsgivare, tillsammans med min strävan att som ledare få min personal att må bra. Vårt gemensamma engagemang i det vi levererar är att våra gäster alltid ska känna sig utvalda – det är för oss helt avgörande! Inte minst i vårt arbete mot visionen att Villa Fridhem ska nå Sveriges absoluta hotell- och restaurangtopp.

Välkomna att besöka oss på vår fortsatta resa!

magnusnamnteckning