Våra matsalar och salonger

Här kan du se och läsa mer om våra olika matsalar och salonger. För det enskilda kalaset, lilla bröllopet eller företagsmötet går det bra att hyra någon av matsalarna.

PRINS CARLS MATSAL

Här hade Prins Carl sina middagar och bjudningar med en milsvid utsikt över Bråviken, med en vacker veranda utanför. Verandan är numer inglasad vilket gör att matsalen kan ta upp till ca 100 gäster. För det stora bröllopet eller företagsevenemanget går det att öppna upp dörrarna mot Prinsessan Ingeborg. Här kan vi ordna för mer sittplatser, dansgolv eller förtäring.

I Prins Carls matsal kan vi duka upp med långbord, småbord eller runda bord, beroende på hur många ni är.

PRINSESSAN INGEBORG

Denna del av vår restaurang passar bra som komplement till Prins Carls matsal om fler sittplatser skulle behövas eller som dansgolv. Här finns plats för ca 20 ätande gäster.

Till vardags används denna del för vår afternoon tea-buffé, julbord och frukost.

BLÅ PRINSEN

Blå Prinsen är vår nyaste matsal och invigdes under sommaren 2017. Här har vi en exklusiv inredning och fast möblering för upp till 40 personer. Denna matsal är perfekt för det mellanstora bröllopet eller en grupp som önskar sitta avskilt. I anslutning till Blå Prinsen har vi Blå Salongen med plats för fördrink och mingel och en trappa upp (privat trapp) finns Solsidan som kan användas som möteslokal eller dans- och umgängesyta (läs mer om Solsidan här).

VINBAREN

Vinbaren ligger under den inglasade altanen och har en rustik och mysig känsla. För att komma in i vinbaren måste man gå utomhus. Här finns plats för ca 20 personer och i anslutning finns egen toalett.

Vinbaren passar, som namnet antyder, bra till vinprovningar men även för privata middagar och sällskap som önskar avskildhet. På sommaren går det att öppna upp mot en liten terrass med sittplatser.

Härifrån har ni en vacker utsikt ut över parken och ner mot Bråviken.

GRÅ SALONGEN

I Grå Salongen som ligger en trappa upp finns det möjlighet till middagar och fester. Här får det plats upp till 60 personer beroende på möblering.

Soffor, fåtöljer och tv finns i salongen vilket gör att Grå Salongen passar bra slutna sällskap som vill ha mingel och middag i en och samma lokal. Vidare finns en liten balkong och utsikten över parken och Bråviken är milsvid.

ROSA SALONGEN

Rosa salongen på våning två är en salong som passar för samtal på tu man hand eller en fikapaus för den lilla gruppen.

Här finns soffor och bord och stolar samt en liten tv.