After beach på Villa Fridhem

Dra ihop ett skönt gäng och gå på After Beach på Villa Fridhem efter en heldag på stranden! Vi skakar drinkar från kl 16 med bra musik i högtalarna. Kom precis som ni är och njut av varma sommarkvällar på vår terrass. Vi förbereder kannor med sangria, har ölen på kylning och laddar upp för fräscha cocktails.

Öppettider

After Beach drar igång för säsongen den 5 juli – sedan kör vi after beach varje onsdag hela sommaren! Från klockan 16 drar vi igång med riktigt skön musik, men självklart är ni välkomna att sitta kvar efter en god lunch med varsinn cocktail på terrassen. 

 

Öppettider från 5 juli och framgent:
Onsdag 16.00 – sent

Shuttle Service

Låt hela sällskapet slappna av och vara en del av gemenskapen genom att boka vår Shuttle Service till och från After Beachen. Då kan hela sällskapet vara säkra på att ni kommer tryggt till och från Villa Fridhem utan att någon behöver köra. Vår Shuttle Service är givetvis helt kostnadsfri.

  Sangria

  Finns det något som ger en bättre sommar-feeling än en kanna sangria!? Vi förbereder kannor med sangria till alla våra after beach kvällar. välj mellan vår vita sangria med frisk och fräsch smak eller vår röda sangria med en klassiska sötma. Båda är fyllda med färsk frukt och smakrika viner.

  Vad är Sangria?

  Sangria är ett slags vinbål från Spanien som är baserat på rödvin, vatten och frukt. Ursprunget till Sangria är osäkert. Vissa tror att Sangria uppfanns av romarna för tusentals år sedan, när de erövrade den iberiska halvön och planterade vingårdar där. 

  På Villa Fridhem serverar vi vår Sangria i klassisk kanna, det vill säga att det kommer som en större servering snarare än ett glas. Sangrian består av vin, likör, soda och mängder av färsk frukt. Villa Fridhems sangria finns både med vitt- eller rött vin. 

  Vin och cocktails

  Vi serverar mycket gott i glasen på Aperitif – både från vår välsorterade vinkällare men också från vår välkomponerade cocktailmeny. Våra signaturcocktails kännetecknas i deras enkla och eleganta utförande och friska smaker – det finns något för alla i vår cocktailmeny. Vi har även gott om fräscha alkoholfria alternativ. 

  Vår vinlista är under ständig utveckling och fylls ideligen på med noggrant utvalda viner.

  Aperitif serverar många viner på glas, allt från mer välkända viner från erkända hus till viner från mindre gårdar som överraskar i både smak och kvalitet. Utbudet i Villa Fridhems vinkällare har både djup och bredd. Vi kombinerar små och stora producenter, från gamla och nya världen i flera olika prisklasser och kvalitetsnivåer.

  Då många viner endast finns i små partier ber vi er kontakta oss i förväg om ni önskar ett specifikt vin så vi kan stämma av att det finns hemma i önskad kvantitet samt kylar och förbereda vinet i god tid. Vill ni veta mer om vinerna eller vill ta del av en upplevelse i anknytning till middagen är ni välkomna ner i vår vinkällare. Våra sommelierer guidar er i vår vinlista och tar fram skräddarsydda rekommendationer efter smak, tycke och tillfälle. 

  Viner på glas

  CHAMPAGNE

  NV Grand Réserve, André Clouet - Bouzy
  165 kr

  2010 Dom Pérignon, Moët & Chandon - Epernay
  600 kr

  VÅR SOMMELIERS UTVALDA

  Utvalt vin av vår sommelier
  vitt, rosé eller rött
  150 kr

  Samtliga viner nedan serveras både
  som halv- och helglas.

  VITT VIN

  2016 Sancerre Les Romains,
  Domain Vacheron, Frankrike
  135/240 kr

  2017 Berg Schlossberg,
  Georg Breuer, Tyskland
  185/340 kr

  2015 Mayacamas Chardonnay,
  Mayacamas Vinyard, USA
  210/380 kr 

  RÖTT VIN

  2012 Gevrey-Chambertin Les Cazetiers,
  Lucien Le Moine, Frankrike
  240/450 kr

  2016 One Point Five,
  Shafer, USA
  240/450 kr

  2015 Vega Sicilia Valbuena,
  Ribera Del Duero, Spanien
  300/550 kr

  Vinkällare

  Välkommen ner till en av Sveriges mest välsorterade vinkällare! Här hittar du en unik samling med noggrant utvalda viner i en kombination av små och stora producenter, från både gamla och nya världen. 

  • Champagneprovning

   En unik provning för dig som är nyfiken på drycken Champagne och dess historia. Vår fantastiska sommelier guidar dig i champagnens värld medan du får testa olika sorters champagne tillsammans med härligt tilltugg.

  • Vinprovning

   Följ med på en resa i vinets värld! Tillsammans med vår duktiga sommelier får du utforska viners karaktär, prova olika sorters viner och lära dig mer om denna fantastiska dryck. 

  • Glasprovning

   Hur påverkas dryckens karaktär och smak av vilket glas du dricker det ur? Det är här glasets utformning och storlek kommer in – lär dig mer och testa tillsammans med vår sommelier.

   Mat på Villa Fridhem

   Prinsessan Astrids Femrätters

   Unna er en gastronomisk upplevelse av första klass! Avsluta invigningen med att gå upp till restaurang Prins Carl och unna er en kulinarisk upplevelse i form av Prinsessan Astrid Femrättersmeny. Vårat kök har ett passionerat sätt att hantera råvaror. Menyerna följer i möjligaste mån de svenska årstidernas smaker och vi strävar efter att alltid överraska med olika smakkombinationer. 

   Aperitif

   I Aperitif serverar vi smårätter med fransk inspiration tillsammans med viner på glas från vår välsorterade vinkällare. Här förändras menyn utefter vilka guldkorn vi får tag på från våra leverantörer samt utefter säsong. En solig dag har vi friskt chablis på glas och en regning eftermiddag plockar vi fram en komplex och smakrik Barolo. I vår vinkällare finns det någonting som passar för alla.

   Helgfrukost

   Ni får en bättre start på helgen med Villa Fridhems helgfrukost. Inled dagen med en stor frukostbuffé med allt från krämig äggröra och krispig bacon, fräscha frukter och smakrik salami till frasande croissanter och prinsesstårtsbakelser. Allt som går att önska för en riktig drömfruost. Vi kan starkt rekommendera att avsluta frukosten med en god kopp kaffe ute på terrassen.

   Kontakt

   info@villafridhem.se
   011 - 622 00

   Hitta hit

   Getå Villa Fridhem 1
   616 90 Åby