Relax & behandlingar

Efter en hel dag i viktiga möten eller kanske som början på en härlig weekendupplevelse passar det bra med lite avkopplande tid i vår relaxavdelning. Vi välkomnar dig till vår inomhuspool som bjuder in till en härlig simtur samt en separat dam – och herrbastu.

I relaxavdelningen finns även möjlighet att få något gott att dricka som du kan avnjuta med en tidning i våra sköna soffor och fåtöljer. På sommaren öppnar vi upp mot vår lounge där du kan njuta av solens värmande strålar i en solstol eller mysa med en bra bok i någon av sofforna under parasollen.

Önskar du njuta lite extra och unna dig en avkopplande massage eller härlig ansiktsbehandling finns det möjlighet hos oss för det. Behandlingarna behöver förbokas cirka två veckor innan ankomst. Du kan se vår behandlingsmeny här nedan. Som boendegäst har du även 15% rabatt på alla våra behandlingar.

Relaxavdelningen håller öppet måndag till lördag mellan klockan 8:00-21:00 och söndagar 8:00-12:00 (avvikande tider kan förekomma).

Det är barnfritt i vår pool- och relaxavdelning varje lördag med undantag för följande helger under 2019/2020:
Vecka 48-52, 8, 15 samt 18-35.

Unna dig egen tid! Varför inte en härlig behandling. Bokar du behandling ingår entré till vår relaxavdelning med inomhuspool och separat dam- och herrbastu. Du har ett eget låsbart skåp – lyxig frotté, badrock, badlakan och tofflor tillhandahåller vi med.

Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar.

Under sommarveckorna 26-32 har vi begränsad möjlighet att erbjuda behandlingar.

Du kontaktar och bokar själv våra duktiga terapeuter på info@villafridhemspa.se eller 011-10 00 21. Observera att behandlingar måste bokas före ankomst.
Vänligen uppge att din bokning avser behandling på Villa Fridhem tillsammans med ditt bokningsnummer då du bokar.

Avbokningsregler
Din bokning kan avbokas senast 48 timmar innan bokad tid. Senare debiteras 50 % av värdet. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

 Klicka här om du vill ladda ner en pdf med våra behandlingar.

Calming sensitive 50 minuter
Lugnar röd och överansträngd hud samt stärker hudens egna skydd mot yttre påverkan. Hudens motståndskraft ökar och känslan av stramhet och irritation minskar. Rengöring, peeling, mask, massage samt avslutande kräm.

Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Vita balance lipid 50 minuter
Rik på näring och återuppbyggande lipider ger den här behandlingen vård och skydd till torr hud. Hudens naturliga barriär stärks och balansen mellan fukt och fett återställs, huden blir oemotståndligt mjuk. Rengöring, peeling, mask, massage samt avslutande kräm.

Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Lift 50 minuter
Anti-age med lifting effekt som ger fasthet och minimerar synligheten av linjer och rynkor. Tillsammans med en stimulerande ansiktsmassage och mask ökar hudens spänst och struktur. Rengöring, peeling, mask, massage samt avslutande kräm.

Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Express 20 minuter
En superboost för huden. Rengöring, fluid samt avslutande kräm.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Basic face 20 minuter
En expressbehandling som anpassas efter din hudtyp. Rengöring, peeling samt avslutande kräm.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Sea salt-oil peel 20 minuter
Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en värmande kryddig doft av peppar, kardemumma, chili och vetiver. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

”Shaping for body”
Uppstramande, figurformande inpackning 50 minuter
Behandlingen startar med en torrborstning följt av en krämig inpackning. Intensiv näring och fukt med mandelolja, termalvatten och stamcellsextrakt av tyskoxel. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.

Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Lavendelbad 20 minuter
Lavendel, med sin aromaterapeutiska doft, ger balans i både kropp och själ. Lavendelbad är väl känt för sin lugnande effekt. Passar perfekt efter en stressig eller jobbig dag, när du behöver varva ner, komma till ro eller för ett bad före läggdags.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Sea salt-oil bath 20 minuter
Näringsrikt rent havssalt från Kanadas orörda salt depåer återfuktar och mineraliserar huden. Tillsammans med gästens utvalda olja får badet en doft som ger energi, lugn, balans eller stimulation.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Effective Touch Body Massage kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker så som reflexologi, akupressur och segment terapi. Massagen återställer livsenergin i kroppen, löser spänningar speciellt i rygg och nacke samt ger ryggraden ökad rörlighet. Effective Touch Body Massage ger en intensiv känsla av välmående och djup avslappning.

Effective touch body – rygg 20 minuter
Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Effective touch body – halvkropp (baksida) 50 minuter
Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Effective touch body – helkropp 50 minuter
Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Effective touch body – body & face 80 minuter
Måndag-torsdag 1495 kr
Fredag-söndag 1695 kr

Hotstonemassage 50 minuter
En avslappnande och effektiv kroppsmassage. Terapeuten använder sig av varma lavastenar och varm aromaolja som förstärker effekten av massagen.

Måndag-torsdag 995 kr
Fredag-söndag 1195 kr

Handbehandling 20 minuter
Intensiv behandling för mycket torra och stressande händer som förnyar och skyddar mot miljöpåverkan. Unikt stamcellsextrakt från tyskoxelträdet mycket rikt på C-vitamin, förebygger för tidigt åldrande. Huden får intensiv näring och händerna får ny mjukhet och smidighet.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

Fotbehandling 20 minuter
Trötta fötter får nytt liv med en behandling som både reducerar förhårdnader, ger intensiv fukt och neutraliserar odörer. En fotpeeling rengör och uppfriskar stressade fötter och en avslutande massage ger intensiv näring och fukt.

Måndag-torsdag 495 kr
Fredag-söndag 595 kr

För blivande mamman – 50 minuter
För dig som är gravid 3-6 månaden. En avkopplande behandling som startar med fotskrubb och näringsrik inpackning. Därefter följer en lugn och avkopplande taktil massage av framsida ben, armar, dekolletage, ansikte och hårbotten.

Pris måndag-torsdag 995 kr
Pris fredag-söndag 1195 kr

2 personer och 1 terapeut – Duo 80 minuter
Den perfekta kombinationen för dig och en vän. Här kan du andas ut, koppla av, bli omhändertagen av professionella händer som för dig tillbaka till balans och harmoni i hud, kropp och sinne. Återfå energi och lyster eller bara njut en stund för skön avkoppling. I behandlingen ingår skönt kurbad, ansiktsrengöring med hårbottenmassage.

Måndag-torsdag 1695 kr
Fredag-söndag 1795 kr