Mors dag söndag 31 maj

Söndag 31 maj välkomnar vi traditionsenligt upp för en eftermiddag med afternoon tea. Ni serveras en noga komponerad salt del bestående av bland annat dagens soppa, snittar och scones. Sedan får ni även den söta delen till bords med bla desserter, kakor och bakelser.

Bjud med mamma, mormor, farmor eller någon annan mamma som förtjänar att skämmas bort denna dag. Vi välkomnar er mellan kl 12.00 och 14.30. Glöm inte att boka bord.

Nytt för i år är att Villa Fridhems egna florister, Linn och Ebba, välkomnar dig och din mor till en blomstersprudlande stund tillsammans. Låt er inspireras av naturen och skapa en alldeles egen blomsterbukett i säsongens material och färg. Vi möter upp er i vår vackra slottspark för en promenad längs äppelträden, samtidigt som vi inspireras av den vackra miljön och plockar med oss material till buketten som ni sedan binder under guidning av Linn och Ebba.

Vi erbjuder 12 platser kl 15.00 (ca 2 h tidsåtgång) – så missa inte att boka plats till detta unika tillfälle att få inspireras, skapa och skratta tillsammans!

Boka bord

Boka bord genom att ringa oss på 011-62200 eller maila till bokning@villafridhem.se.

Pris per person

Afternoon tea
Vuxen 455 kr (ordinarie pris 515 kr)
Barn 3-12 år 255 kr

Inkl Morsdagsblomster
1100 kr