Omdömen

Här kan du läsa omdömen från tidigare brudpar och deras upplevelse av att gifta sig och ha sin fest hos oss på Villa Fridhem.

Susanna och Mikael 160618

Vi valde Villa Fridhem som plats för vårt bröllop sommaren 2016.

En enkel och underbar ceremoni precis vid fontänen och med milsvid utsikt över Bråviken sa vi ja till varandra! Med en vigselförrättare som förrättade vigsel och med våra allra närmaste som vittnen, skålade vi i champagne innan vi intog en fantastisk tre-rätters lunch i Vinbaren. Alla våra förväntningar slog in och lite till, tack Villa Fridhem för att ni gjorde vår dag precis så fantastisk som vi önskade!

Jill och Per 150829

Det var ett litet bröllop med endast 17 gäster. Bröllopsmiddag avnjöts i Grå salongen med utsikt över Bråviken. Att hålla vårt bröllop på Villa Fridhem var ett utmärkt val då vi uppskattade den personliga hjälpen som vi fick. Omtyckt var också att våra gäster kunde sova över så att vi kunde äta frukost tillsammans dagen efter. Så här i efterhand kunde vi inte önska oss ett bättre ställe – Allt ifrån mat till blommor var perfekt. Dessutom kändes personalen väldigt engagerade och gav av sig själva på ett oerhört/mycket personligt sätt, för att vår dag skulle bli så fantastisk som vi önskade oss!

Vi var i trygga händer och kan varmt rekommendera ett bröllop på Villa Fridhem, smått som stort.

Linda och Marcus 150808

Vårt största & varmaste Tack till Villa Fridhem som hjälpte till att göra vår bröllopshelg till en helt oförglömlig upplevelse.
Vi är så otroligt glada och tacksamma att vi valde att fira vårt bröllop hos er, det var en fantastisk upplevelse från början till slut. I dagarna tre firade vi kärleken på denna sagolika plats och allt blev precis så magiskt som vi alltid drömt om. Alla i personalen var så vänliga och hjälpsamma och tog hand om oss och våra gäster på allra bästa sätt. Maten var i absoluta världsklass och vinerna likaså.

Vi vill framföra vårt varmaste tack till bröllopskoordinator Sofia Regnander som hjälpte oss från dag ett. Redan i ett tidigt skede tog vi ett möte där vi fick berätta hur vårt drömbröllop såg ut och sedan såg hon till att göra allt, och lite till, för att skapa just det. Hon tänkte på alla detaljer, stora som små men framförallt spred hon ett lugn som gjorde att vi helt kunde slappna av och njuta till fullo av dessa dagar.
Tack också till er florist Linn Jangland om hjälpte oss skapa all dekoration, det var en blomsterprakt likt ingenting annat och som verkligen lyfte hela festen och tog det till en annan nivå.

Tack för ert enorma engagemang, er professionalism och otroliga kompetens. Vårt bröllop kändes som en dröm, och det kunde verkligen inte ha blivit bättre.Ett minne att bära med sig för resten av livet och vi ser fram mot att kunna åka till vår favoritplats, Villa Fridhem, många gånger framöver och minnas vår stora dag och njuta av den fantastiska miljön, maten och bästa tänkbara service.

Anna och Lars 170909

Tack för en oförglömlig helg i kretsen av våra nära och kära då vi firat vårt bröllop. Bättre service och omhändertagande kunde vi aldrig ha fått. Underbara blomsterarrangemang från bordsdekorationer till brudbukett. Supergod mat och supergod dryck i Blå prinsen… den vackra matsalen! Prinsesstårtan blev precis så där som jag ville ha den. Så god, mjuk, lagom söt och en fullkomligt ljuvlig marsipan! -TACK!!

Carro & Jimmy 140705

Efter 12 års längtan var det äntligen dags att bli fru och man. På Villa Fridhem kunde vi få den helhetslösning med mat och dryck som var så viktig för oss.

Helgen startade med att jag och mina tärnor checkade in på fredagen för umgänge och god mat och dryck. Vi tog en skön promenad, åt härlig middag i restaurangen och drack champagne i relaxavdelningen.

På lördagen gick jag ner till parkflygeln för att göra mig i ordning. Där fanns allt –  min klänning hängde på en krok, champagne och jordgubbar stod uppdukat, frisör och sminkös var på plats för att göra mig och tärnorna redo. Vi hade sköna badrockar och dov musik. Lunchen fick vi serverad på plats. Allt var på plats för en lyckad dag.

Våra barn, som skulle vara en del av följet, kom vid lunch och fick äta innan det var dags för även dem att göra sig iordning. Vår bröllopskoordinator berättar att solen alltid skiner när det är bröllop på Villa Fridhem –  och så var det även idag. Vi blev fotade nere i parken innan hela följet gjorde sig redo för att gå ner för den vita mattan till vigselplatsen vi hade valt i parken med utsikt över vattnet.

Efter vigseln möttes vi av champagne och snittar på trappen innan det var dags för middag i Prins Carls matsal med gudomlig mat och noga utvalda viner och en service i världsklass. Efter en bröllopsbakelse förflyttade vi oss till salongen för dans och mer god dryck i baren.

När solen åter hade börjat stiga gick gästerna till sina rum och vi till vårat där det var bäddat med fina lakan och härligt doftande blommor. Som pricken över i på denna underbara helg hade vi en gemensam brunch på söndagen med alla våra gäster innan vi glada reste hem igen.

Den som väntar på något gott, heter det – och det är så sant!