Julbord

Julbordsupplevelse på Villa Fridhem

Dekorationerna är upphängda, granen är klädd och hela huset doftar av underbara julkryddor. Varmt välkomna till en kväll i julens tecken med vår smakrika julmiddag, där julens kryddor och säsongens råvaror på ett innovativt sätt skapar en gastronomisk upplevelse. Njut av måltiden med ackompanjerat av god dryck i glasen. Våra sommelierer har tagit fram vinpaket som på ett utsökt vis lyfter hela måltiden till nya höjder.

Njut av julens smaker i en anrik miljö med stämningsfull atmosfär. Villa Fridhems julmiddag startar med ett glas champagne eller alkoholfritt, som serveras en trappa upp i Peacock Bar 30 minuter innan er sittningstid. Därefter serveras julmiddagen vid erat bord under kristallkronorna i restaurang Prins Carl.

Därefter kan de som önskar fortsätta kvällen röra sig en trappa upp till Peacock Bar, där det serveras färgsprakande cocktails.

Boka julbordsupplevelse

Villa Fridhems julbordsupplevelse är bokningsbar mellan 25/11 till och med 16/12. Många av kvällssittningarna börjar blir fullbokade, så kontakta oss för att boka er plats idag.

995 kr / vuxen
495 kr / barn 3-12 år

Magisk julupplevelse på Villa Fridhem

Unna er en magisk jul på anrika Villa Fridhem, som bjuder in med stämningsfull inredning med vackra detaljer och inbjudande atmosfär.

Bokningsbart från 24/11 till 16/12

Välj mellan julupplevelse 1 eller 2 nätter

Från 1995:- per person

Vistelsen startar med ett bubblande glas champagne som avnjuts i Peacock Bar, med utsikt över parken och Bråviken. Njut sedan av en avkopplande, värmande stund i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzis innan det är dags att gå till bords under kristallkronorna i Prins Carls matsal. Här väntar Villa Fridhems julbord som serveras till bords i sju serveringar. Vårt julbordskoncept består av olika rätter bestående av svenska smaker och råvaror i jultappning med klassisk kryddning och smak. 

Bokar ni två nätter börjar ni vistelsen med middag i vår vinbar Aperitif. Menyn består av smårätter med inspiraion från det franska köket med lätta nordiska inslag. Självklart även med kryddor och smaker som hör julen till, men med ett innovativt utförande.

Efter en god natts sömn är det sedan dags att avnjuta vår ljuvliga frukostbuffé innehållandes allt ni kan önska, och lite till!

Shuttle Service för våra gäster

För att alla som besöker Villa Fridhem ska få en magisk upplevelse står vår Shuttle Service till förfogande för alla våra gäster. Vi hämtar upp er vid tågstationen i Norrköping eller i Kolmården när bil inte är ett alternativ. 

Inom en radie på 3 mil står vår Shuttle Service även till förfogande för alla våra gäster som besöker oss över dagen, för en middag eller för en vinprovning.

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby