Våra hotellrum

Majoriteten av hotellrummen ligger i två moderna flyglar belägna mitt emot huvudbyggnaden. På botten-våningen är rummen försedda med stora fönsterpartier och egen uteplats som vetter mot innergården eller mot skogen. På första våningen har rummen fransk balkong och stora fönsterpartier.

I samma byggnad ligger vår relaxavdelning med inomhuspool och separat dam- och herrbastu. Här finns även vårt härliga lekrum, vår träningsbyrå samt biljard, fotbollsspel och darttavla.

I parkflygeln, cirka 100 meter från huvudbyggnaden, finns åtta hotellrum och vår nybyggda svit. Här har du fantastisk utsikt över vår vackra park och är granne med prinsessornas lekstuga. Parkflygeln ger möjlighet till total avkoppling, lugn och ro.

Alla våra rum är utrustade med hårtork, TV, telefon, dusch och WC. Vissa rum har safety Box, kaffemaskin samt ljudanläggning.

Hundrum
Till oss är också din hund välkommen. Fyra dubbelrum är avsedda för våra fyrbenta gäster. Rummen ligger nära en entrédörr och invid de fina promenadstråk som ligger i hotellets anslutning och omgivning. Vi håller hundfritt i huvudbyggnaden.

Hundar bor hos oss för 200 kr/vistelse, oberoende av hur många hundar som bor på rummet. Hundbädd och ”gottepåse” till vovven finns på plats.

Handikappanpassade rum
Vi har två handikappanpassade rum placerade på bottenplan. I båda rummen är passager bredare vilket gör det enkelt att komma intill säng och skrivbord med exempelvis en rullstol. Rummen har helkaklade badrum med dusch och speciella toalettförhöjningar finns att tillgå vid förfrågan. 

Boka vistelse

flygelstor

Incheckning
Från klockan 15.00
Maj-Sep från klockan 16.00

Utcheckning
Konferensgäster senast klockan 09.00
Privatgäster senast klockan 11.00

Relaxavdelning
Måndag-fredag klockan 07.00-21.00
Lördag klockan 08.00-21.00
Söndag klockan 08.00-12.00
Maj-aug 8.00-21.00

Receptionen/bokning
Bemannad måndag-lördag klockan 07.30-21.00
Söndag klockan 07.30-15.00
Med undantag för vissa helgdagar och röda dagar

Sviten

Sviten är avsedd för två personer. Med en yta på 60 kvm fördelat på ett dubbelrum en-suite med dusch och badkar, vardagsrum, trinettkök, separat toalett och möblerad uteplats med utsikt över Bråviken. På rummet finns exklusiva SPA-produkter, en inkluderad minibar och lyxig inredning.

Utmärkt för er som vill fira en särskild händelse eller önskar skämma bort er själva.

Dubbelrum de luxe

Ett rum för två personer med högre inredningsstandard än dubbelrum classic. Rummen har dubbelsäng, ligger på bottenplan med fin uteplats alternativt på första våningen med fransk balkong.

Helkaklat badrum med dusch samt lyxig frotté och exklusiva hårvårdsprodukter. Rummen är utrustade med kaffemaskin samt ljudanläggning.

I dessa rum ställer vi inte in några extrasängar.

Dubbelrum classic

Ett rum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng. Rummen ligger på bottenplan med fin uteplats alternativt på första våningen med fransk balkong. Helkaklat badrum med dusch. I dessa rum finns möjlighet till extra bädd.

Familjerum de luxe

Ett rum för sex personer med en dubbelsäng och två sängskåp med under- och överslaf. Rummet ligger i vår parkflygel på bottenplan med terrass och utsikt över slottsparken. Helkaklat badrum med dusch.

Det finns även möjlighet att öppna upp till intilliggande dubbelrum. Totalt finns det då plats för åtta personer i två rum med två badrum.

Familjerum

Ett rum för fyra personer med en dubbelsäng samt sängskåp med under- och överslaf. Rummen ligger på bottenplan med fin uteplats alternativt på första våningen med franska balkong samt närhet till barnens lekrum. Helkaklat badrum med dusch.

Connecting door

Vårt familjerum de luxe går att öppna upp till ett dubbelrum som möjliggör åtta bädddar fördelat på två sovrum samt två badrum.

Det finns även möjlighet att öppna upp mellan två dubbelrum vilket ger fyra bäddar fördelat på två sovrum samt två badrum.