barn4bilder

Vi är barnsligt förtjusta i barn…

Här ska hela familjen känna sig hemma! Villa Fridhem är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för stora och små. Vi har ett välfyllt lekrum – läs en bok, lek med dockor i hemvrån, pyssla och rita eller utmana varandra i något av våra sällskapsspel. I parken finns härliga ytor för utelek såsom fotboll, krocket och annat skoj! Vi har en mycket uppskattad inomhuspool med bastu där ni tillsammans kan ta er ett dopp. För dig med myror i brallan så omges Villa Fridhem av fina naturstigar där man kan springa av sig.

Många högtider firar vi med extra fokus på barnen. Vad sägs till exempel om en kuslig spökpromenad under Halloween eller ett julbord för familjen i en sagolik julmiljö? Under sommaren finns det lekvärdar på plats som aktiverar barnen med ett superroligt disco. Du vet väl om att du kan kombinera din vistelse med ett besök i Kolmårdens Djurpark som ligger 15 minuter från oss!
Boka endast logi med frukost hos oss eller välj något av våra härliga paketerbjudanden.

Vår pool – och relaxavdelning välkomnar alla barn söndag till fredag, på lördagarna låter vi de vuxna mysa själva. En del helger är barnen dock välkomna även på lördagarna. Det gäller följande helger under första halvåret 2019:
Vecka 8, 16 samt 18-35.

Villa Fridhem är helt enkel en perfekt plats för hela familjen, varmt välkomna!