Gatsby

Let’s party like it’s 1924!

Gatsby-fest på Villa Fridhem

Lördagen 9 mars

Välkomna till en kväll med glittrande champagnetorn, färgsprakande drinkar, kulinarisk trerättersmeny med tillhörande vinpaket och med livemusik som får er att dansa genom natten. Vi ramar in herrgården med riktig 20-tals glamour som skapar en fängslande atmosfär. Se till att säkra er plats och boka Gatsby-paketet. Det blir en natt att minnas på Villa Fridhem – där glädjen från 20-talet lever vidare!

Gatsby 9 mars

  • Välkomstchampagne
  • Fördrink och kanapéer
  • Trerättersmiddag med tillhörande vinpaket
  • Live-musik och magisk atmosfär
  • Vickning under de sena timmarna
  • Övernattning i dubbelrum
  • Generös frukostbuffé
  • Från 3145 :- per person

Boka Gatsby – en kväll att minnas

9 Mars

Från 3145:- per person

Välkomna till en kväll av glittrande glamour, svängig musik och bubblande champagne på Villa Fridhem, där vi tar ett steg hundra år tillbaka i tiden till det glada 20-talet. Lördagen 9 mars förvandlas vår vackra herrgård till en scen som tagen direkt ur ett kapitel från Fitzgeralds Den store Gatsby, med glittrande champagnetorn, färgsprakande drinkar och med livemusik som får er att dansa genom natten. Klä er i era läckraste 20-talsinspirerade kläder och boka en helg fylld av lyx och överflöd. Gatsbyfesten har 18-årsgräns.

Njut av en exklusiv upplevelse med vårt Gatsby-paket, där ni välkomnas med varsitt glas bubblande champagne direkt av ankomst. Klockan 18:00 bjuder vi in till fördrink med kanapéer, och därefter går ni gemensamt till bords i restaurangen. Vid middagen kommer ni att sitta vid vackert dukade bord i trevligt sällskap om 6–10 personer, vilket kommer att förhöja den festliga stämningen. Till middagen serveras ni en utsökt trerättersmiddag, ackompanjerad av noga utvalda viner, som tar er på en kulinarisk resa genom tiden. Under kvällen gäller klädkoden 20-tals inspirerat. Kvällens live-musik kommer att sätta tonen och skapa en atmosfär fylld av forna tiders glans.

Välkomna – let’s party like it’s 1924!

Boka bara Gatsby-partyt

9 Mars

Från 1795:- per person

Boka festpaket utan övernattning och anländ till Villa Fridhem lagom till att allting drar igång! I festpaketet ingår välkomstchampagne, gemensam fördrink med kanapéer, gemensam trerättersmiddag med tillhörande vinpaket och vickning innan det bär av hemåt efter en oförglömlig kväll på Villa Fridhem.

Välkomna till en kväll där vi tar ett steg hundra år tillbaka i tiden med svängig musik, bubblande champagne och färgsprakande cocktails. Vår vackra herrgård förvandlas till en scen som tagen direkt ur ett kapitel från Fitzgeralds Den store Gatsby med livemusik som får er att dansa genom natten. Klä er i era läckraste 20-talsinspirerade kläder och boka en kväll fylld av lyx och överflöd. 

I festpaketet ingår

– Välkomstchampagne
– Fördrink och kanapéer
– Trerättersmiddag med tillhörande vinpaket
– Live-musik och magisk atmosfär
– Vickning under de sena timmarna

Kontakt

info@villafridhem.se
011 - 622 00

Hitta hit

Getå Villa Fridhem 1
616 90 Åby