Gästspel med Nobelkänsla

INSTÄLLT – nytt datum presenteras inom kort

På grund av rådande omständigheter kommer vår temahelg med Daniel Roos att ställas in. Vi kommer att ha öppet för våra ordinarie övernattningspaket som ni kan läsa om här.

Vi kommer att ta kontakt med alla berörda gäster inom kort!

Helgen 28-29 mars kommer den prisbelönta konditorn Daniel Roos till oss på Villa Fridhem.

Daniel Roos har bland annat stått för Nobeldesserterna hela sex gånger, senast 2019. Han var även ansvarig för desserten till kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop och har även vunnit OS-guld med Kocklandslaget.

Tack vare Daniels många år som Nobelkonditor vill vi nu erbjuda er möjligheten att ta del av en middag inspirerad av Nobelbanketten. Våra duktiga kockar kommer att presentera en förrätt och en varmrätt baserad på tidigare års Nobelmenyer och sedan står Daniel för två stycken desserter från tidigare Nobelfester.

Daniel kommer även sätta en touch på vår afternoon tea på lördagen. Vi dukar upp för en välsmakande eftermiddag mellan klockan 12.00 och 15.00.

Till afternoon tea-sittningen har vi 100 st platser att erbjuda och till middagen 75 st plaster – så boka nu!

Förutom en utsökt middag så tar vi fram fantastiska viner för att förhöja smakerna. Vi kommer även erbjuda väl utvalda champagner och annan god dryck att njuta av innan middagen!

Vi har denna kväll inte möjlighet att ta hänsyn till specialkost/allergier i samma mån som vi brukar. Meddela ev allergier vid bokningstillfället.
Denna helg har vi en rekommenderad åldersgräns på 15 år. Inga särskilda barnmenyer/barnportioner kommer att erbjudas.

 

Boka och betala via vår hemsida för att få 50% rabatt på övernattningspaketen!

Kvällens fyrarättersmeny

Förrätt
Kalixlöjrom (med inspiration från Nobelförrätten 2019)
Gurka – Inkokt kålrabbi – Dill – Pepparrot

Huvudrätt 
Lammsadel (med inspiration från Nobelhuvudrätten 2017)
Potatisterrin – Sveciakräm – Gulbeta – Saltbakad rotselleri – Äppelsallad – Rosmarinkryddad lammsky

Desserter
Äppelharmoni (Nobeldesserten 2018)
Vaniljkräm – Äppelsorbet – Karamelliserade äpplen

Hallonsymfoni (Nobeldesserten 2019)
Hallonmousse – Torkad lakritsmousse – Hallonmarmelad – Sorbet på hallon

Lilla paketet

  • Fyrarättersmiddag med två desserter gjorda av Daniel Roos
  • Vinpaket (alt alkoholfritt)*
  • Logi inklusive frukostbuffé
  • Entré till vår relaxavdelning med inomhuspool och separat dam- och herrbastu
  • Lån av badrock och tofflor för vuxen

Pris per person

Dubbelrum classic 2195 kr
Dubbelrum de luxe  2495 kr

Tillägg per rum/natt
Nedre plan/uteplats 300 kr
Enkelrum 300 kr

Stora paketet

  • Afternoon tea med salt och sött samt en touch av Daniel Roos (välj om ni vill ha detta lördag eller söndag)
  • Fyrarättersmiddag med två desserter gjorda av Daniel Roos
  • Vinpaket (alt alkoholfritt)*
  • Logi en natt inklusive frukostbuffé med småvarmt
  • Entré till vår relaxavdelning med inomhuspool och separat dam- och herrbastu
  • Lån av badrock och tofflor för vuxen

Pris per person

Dubbelrum classic 2745 kr
Dubbelrum de luxe 3075 kr

Tillägg per rum/natt
Nedre plan/uteplats 300 kr
Enkelrum 300 kr

Endast måltider*

Afternoon tea lördag
kl 12.00-15.00

Pris per person
575 kr/vuxen
295 kr/barn 3-12 år

Nobel-inspirerad fyrarättersmiddag inkl vinpaket
serveras från 18.30

Pris per person
1845 kr

Boka bord
*Begränsat antal plaster
Boka vistelse

* Till middagen ingår ett väl utvalt vinpaket. För dig som vill finns möjligheten att uppgradera vinpaketet ytterligare till några av de bästa årgångsvinerna i vår vinkällare för endast 300 kr.
Vi rekommenderar att du förbokar detta innan ankomst. Vi ber även att önskemål om alkoholfritt alternativ meddelas vid bokningstillfället.

Med reservation för ändringar i utbud och priser.