Cykla och vandra runt Villa Fridhem

Naturen runt Villa Fridhem inbjuder till fridfulla promenader i parken, vandring längs fantastiska vandringsleder och härligt utmanande mountainbike turer. Här finns något för alla, oavsett ålder och aktivitetsnivå.

Vi samarbetar med Woods & Water of Sweden samt Alicia Petersdotter för våra turer med mountainbike i Kolmårdskogen. Vi erbjuder turer för såväl nybörjare för de lite mer erfarna, på egen hand eller tillsammans med en guide. Nedan kan du se förslag på olika cykelturer.
I receptionen finns det kartor för såväl cykel- som vandringsleder, framtagna av Bråvikslandet som är en satsning av Upplev Norrköping för landsbygdsturismen runt Bråviken. Det går även att ladda ner kartorna i förväg – cykel och vandring.

Bokning gör du på bokning@villafridhem.se eller 011-622 00.

Cykla med eller utan guide

Med guide samt lån av cykel

För er som inte har egen cykel kan vi erbjuda följande turer i samarbete med Woods and Water.

Gula Turen – för livsnjutaren med fikakorgen

Vi cyklar mestadels på grus- och traktorvägar och nosar på lite lätta stigar. Vi rör oss mot sjön Skiren och Getåravinen. Denna tur passar de som vill ha lite mer njutning än utmaning – en tur som passar alla. Längs vägen tar vi fler stopp och tid finns för en medhavd fika eller lunch (förbokas mot kostnad senast 18.00 dagen innan).

Gröna turen – det här med MTB verkar kul

En tur för den nyfikne, som länge velat testa, men inte har vågat eller haft möjlighet. För dig som vill testa bortom grusvägarna och köra mer på stig. Vi rör oss mot Getåravinen och sjön Skiren samt runt Villa Fridhems Rosa Runda.

Blå turen – för de som kan cykla