Arbeta hos oss 2018-02-01T11:34:00+00:00

Är du vår nya kollega?

Villa Fridhem erbjuder såväl privatgäster som hela konferensgrupper utsökt service och upplevelser utöver det vanliga i en vacker herrgårdsmiljö. Är du en person som strävar efter att förverkliga drömmar om upplevelser i samarbete med ett glatt och arbetsamt gäng som har lätt till glada skratt? Vi söker ständigt nya medarbetare så välkommen med din ansökan!

jobb@villafridhem.se

Medarbetare till husfruavdelningen

Villa Fridhem drivs idag som en mötesanläggning som välkomnar så väl barnfamiljer, kärleksparet, arbetslaget eller dig som önskar större, festliga tillställningar. Vi finns utanför Norrköping och erbjuder dig som gäst en upplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgårdsmiljö. Villan byggdes ursprungligen som ett sommarresidens åt Prins Carl och hans familj 1909 och har sedan slutet på 80- talet bedrivits som hotell – och restaurang. Vår anläggning har 54 vackra hotellrum – alla smakfullt inredda och med alla tänkbara bekvämligheter. Vi välkomnar mötesgrupper upp till 90 personer i vår största lokal och har totalt 15 mötesrum som alla inryms i vår huvudbyggnad. Vår vackra matsalar bjuder in till total avkoppling och våra kockar kreerar måltider med stor kärlek och erbjuder alltid de finaste råvaror. Under många år har vi fyllt vinkällaren med både fynd och rariteter från jordens alla hörn.

Din profil:

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med vårt glada städgäng, du vill ge service till våra gäster och är öppen för en flexibel arbetsdag. Du har erfarenhet inom hotellstädning samt annan lokalvård.

Villkor:

Arbetstiden varierar då våra gäster kommer till oss både dagtid, kvällar och helger. Du arbetar 75% och vi erbjuder dig en lön efter kollektivavtal gällande Vistita och HRF. Tillträde så snart som möjligt med anställningen till sista augusti 2018 med ev förlängning av tjänsten. För att vara aktuell för tjänsten är ett krav att du kan arbeta under hela den aktuella perioden.

Innehar B- körkort

Ser du Villa Fridhem som din framtida arbetsgivare, skriv ett personligt brev samt en CV och skicka till jobb@villafridhem.se

Finns frågor kontakta Sofia Regnander Hotellchef Villa Fridhem på tfn. 0706-158460 eller på sofia.regnander@villafridhem.se

Välkommen med din ansökan!