Servitör2018-03-31T16:12:46+00:00

Villa Fridhem – hotell- mat och möten söker Servitörer

Villa Fridhem drivs idag som ett hotell med fokus på mat, dryck och möten som välkomnar så väl barnfamiljer, kärleksparet, arbetslaget eller dig som önskar större, festliga tillställningar. Vi finns utanför Norrköping och erbjuder dig som gäst en upplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgårdsmiljö. Villan byggdes ursprungligen som ett sommarresidens åt Prins Carl och hans familj 1909 och har sedan slutet på 80- talet bedrivits som hotell – och restaurang. Vår anläggning har 54 vackra hotellrum – alla smakfullt inredda och med alla tänkbara bekvämligheter. Vi välkomnar mötesgrupper upp till 90 personer i vår största lokal och har totalt 15 mötesrum som alla inryms i vår huvudbyggnad. Våra vackra matsalar bjuder in till total avkoppling och våra kockar kreerar måltider med stor kärlek och erbjuder alltid de finaste råvaror. Under många år har vi fyllt vinkällaren med både fynd och rariteter från jordens alla hörn.

Din profil:

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med vårt glada restaurangteam, du vill ge service till våra gäster och är öppen för en flexibel arbetsdag. Du har erfarenhet inom servering och gastronomi.

Villkor:

Arbetstiden varierar då våra gäster kommer till oss både dagtid, kvällar och helger. Du arbetar 100% och vi erbjuder dig en lön efter kollektivavtal gällande Visita och HRF. Tillträde så snart så möjligt.

Innehar B- körkort

Ser du Villa Fridhem som din framtida arbetsgivare, skriv ett personligt brev samt en CV och skicka till jobb@villafridhem.se

Finns frågor kontakta Nicolas Facchin Food & Beverage Manager Villa Fridhem på tfn. 0731 51 61 62 eller på nicolas.facchin@villafridhem.se

Välkommen med din ansökan!