Weekendmeny 2017-09-19T14:25:53+00:00

villa-fridhem-088

villa-fridhem-084

villa-fridhem-080

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Meny fredag och lördag

Vårt förhållande till mat varierar, men vi drivs av passion för att tillaga och servera god mat – det handlar om kärlek, kunskap och respekt. Vi väljer våra råvaror efter säsong och tillagar allt med hjärtat i vårt kök. Alla råvaror är utvalda med stor omsorg från duktiga och lokala producenter.

Restaurangen öppnar klockan 17.00 på fredagar och klockan 18.00 på lördagar. Sista beställningen går sedan att göra senast klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns det några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

FREDAGSMYSERBJUDANDE!
Ta med dig vänner, familj eller kollegor och börja fredagsmyset hos oss!
Koppla av i vår relaxavdelning med inomhuspool och separat dam – och herrbastu (lån av badlakan ingår) och avnjut sedan en vällagad tvårättersmiddag (en fast meny som avser förrätt och varmrätt) i vår fina matsal.
Pris: 395 kr/vuxen och 195 kr/barn 3-12 år (ord. pris 640 kr)
Menyn presenteras här i mitten av samma vecka.

Önskar du njuta lite mer genom att övernatta hos oss kan du boka vårt ”fredagsmyspaket”. Läs mer här.

Vecka 38

 

Förrätt
Soppa på Rodgakantareller
Sörmlands ädel – Salvia – Äpple – Varmrökt Finnölaxtoast

Huvudrätt
Kökets variation på höstlamm från Särtshöga Lillgård
Pastellblomkål från Årups gård – Sensommartryffel – Lökar

LÖRDAGSMENY
På lördagar serverar vi en välkomponerad fyrarättersmiddag. Denna middag ingår i våra paket, men kan även bokas för dig som kommer utifrån. Då väljer ni själva om ni vill äta alla rätter eller endast delar av menyn.
Menyn presenteras här i mitten av samma vecka.

Vecka 38

Förrätt
Salmalaxsashimi
Majonnäs rökt med enspån från Getå – Äpple – Koriander – Lime – Geta från Löt Ryttargård – Lufttorkad surdeg

Huvudrätt
Kronhjort och älg från Medevi
Svarta vinbär – Kål – Karl Johansvamp från Rodga – Gotländsk morot

Mellanrätt
Villa Fridhems utvalda ostar från små svenska ysterier
Serveras med hembakat knäckebröd och egengjord marmelad.

Efterrätt
Köksmästarens val av Sött & Sprött

Priser lördagar:

Endast varmrätt 345 kr
Tvårättersmeny 525 kr

Trerättersmeny  625 kr
Fyrarättersmeny 725 kr  

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset.
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr.

Med reservation för ändringar