6p1a1780

matfilosofi

Villa-Fridhem-083

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Lunchmeny vecka 34

Välkommen till oss för att avnjuta vår goda lunch i en härlig miljö! Den serveras måndag – fredag från klockan 11.30 med sista beställning klockan 13.00. Boka gärna bord i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Pluma på svensk rapsgris
Dijonaisse – Kindagurka – Krispig bladpersilja – Lökssky

TISDAG
Slöbakad grissida & kummin
Crème på Gotländsk persiljerot – Syrad rödlök

ONSDAG
Algrimmad kummel
Färskpotatis – Morötter från Steglinge gård – Gräslökssås

TORSDAG
Limpa på oxfärs
Vrenachampinjoner – Rårörda Lingon – Friterad kål från Rodga

FREDAG
Dragonstekt Ekologisk rekokyckling
Rostad majscrème – Karintorpstomater – Rodgas amandinepotatis

Till förrätt vid 2-rätters serveras alltid säsongens soppa med tillbehör från kockarnas skafferi

Varmrätt 165 kr
I menyerna ingår varmrätt, sallad, bröd, kaffe och kaka.
Tvårätterslunch 205 kr
I menyerna ingår dagens förrätt som oftast består av säsongens soppa, varmrätt, sallad, bröd, kaffe och kaka
Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr


Med reservation för ändringar