Veckans meny 2017-09-19T14:25:53+00:00

6p1a1780

matfilosofi

Villa-Fridhem-083

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Lunchmeny vecka 38

Välkommen till oss för att avnjuta vår goda lunch i en härlig miljö! Den serveras måndag – fredag från klockan 11.30 med sista beställning klockan 13.00. Boka gärna bord i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Grillad Rekokyckling från Stora Tostebogård
Rotfruktspytt– Cidervinägersenapssås– Krispig persilja och rot 

TISDAG
Persiljejärpar på svensk oxe
Gräddsås – Pressad slanggurka – Rostad Amadine från Rodga

ONSDAG
Ugnsbakad, algrimmad sejrygg
Gubbröra på Wretmans vis – Friterad dill – Brynt lantsmör

TORSDAG
Hällstekt kalvschnitzel från Närke
Crème på jordärtskocka från Vrena – Syrad rödlök – Gröna bönor

FREDAG
Lasagne på Fridhems vis
Chrilles silverlök – Semibakad Karintorpstomatsallad – Spenat

Till förrätt vid 2-rätters serveras alltid säsongens soppa med tillbehör från kockarnas skafferi

Varmrätt 165 kr
I menyerna ingår varmrätt, sallad, bröd, kaffe och kaka.
Tvårätterslunch 265 kr
I menyerna ingår dagens förrätt som oftast består av säsongens soppa, varmrätt, sallad, bröd, kaffe och kaka
Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr

Affärslunch 365 kr
Trerätters affärslunch förbokas minst 7 dagar före ankosmt.
Lunchen består av förrätt, varmrätt och efterrätt inkl sallad, bröd och kaffe.


Med reservation för ändringar