Gästspel med paret Skogström 5 och 6 april 2019

Helgen den 5 – 7 april får vi fint besök av de välrenommerade kockarna och paret Marie och Peter J. Skogström.

Peter är för de flesta känd som Årets Kock 2006 och var även en av finalisterna i 2018 års tävling. Innan Peter blev egen företagare arbetade han bland annat som kökschef på Kronovalls Slott och anrika Petri Pumpa. Peter driver sedan 2009 företaget Smarta Kök tillsammans med Patrik Alemo, som levererar vällagad lokal lunchmat på olika restauranger i Malmö och Lund. Vinsten i TV programmet Kockarnas Kamp har också gjort honom till ett känt namn för gemeneman.

Marie är mest känd som vinnaren av Kanal 5:s program Dessertmästarna 2013, men meritlistan är betydligt längre än så. Från PM & Vänner i Växjö till stjärnkrogar i London klättrade hon den tuffa vägen upp till chokladtillverkning på NK i Stockholm och vidare till Petri Pumpa. Tävlingar som Coupe Dessert och Wilhelmina har genererat både första- och andraplatser och två gånger har Marie tagit sig till semifinal i Årets Kock.

Tillsammans med våra kockar komponerar de en härlig meny för helgen och Marie sätter sin prägel på vår afternoon tea-buffé. Vi letar fram de bästa vinerna i vår vinkällare och välkomnar dig för middag  – med eller utan övernattning. Det här får du bara inte missa!

Till detta erbjuder vi två olika vinpaket med de bästa vinerna från vår vinkällare (vi erbjuder även alkoholfria dryckespaket, ange detta vid bokning).

I mån av plats kan du ta del av denna unika upplevelse genom ett besök bara över dagen.

Denna helg har vi en rekommenderad åldersgräns på 15 år.

Fredag

  • Ett glas champagne före middagen
  • En trerätters middag komponerad av paret Skogström
  • Vinpaket classic med viner från vår vinkällare

Priser

1495 kr/person

Uppgradera ditt vinpaketet till exclusive 300 kr

Lördag

  • Ett glas champagne före middagen
  • En femrätters exklusiv middag komponerad av paret Skogström
  • Vinpaket classic med viner från vår vinkällare

Priser

1995 kr/person

Uppgradera ditt vinpaketet till exclusive 400 kr

Med reservation för ändringar i priser och utbud.

Vänligen observera gällande allergier och kostavvikelser ber vi att ni kontaktar bokningen för att se vad vi kan erbjuda.