Afternoon tea 2017-09-19T14:25:54+00:00

Afternoon tea

Besöket hos oss bjuder alltid på bestående smakupplevelser och minnen. I salongerna dukar vi upp med matpajer, soppa, smakfulla snittar, scones, hemgjorda marmelader, läckra bakverk, tårtor, desserter samt doftande nybryggt te och kaffe. Det här är för dig som verkligen vill njuta av en god och lyxig eftermiddag!

Vår afternoon tea buffé står uppdukade varje lördag mellan klockan 13.00-16.00. Vi rekommenderar att du bokar bord i god tid. Har du några matavvikelser meddelar du detta till oss senast en vecka innan du kommer.
Vid gluten- eller laktosintolerans erbjuds du en separat tallrik samt att du själv kan plocka det du kan äta från buffén. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tillgodose med speciella bakverk vid äggallergi, dock kan vi ordna något matigare alternativ som till exempel en charkbricka.

Pris 
Vuxna 445 kr
Barn 3-12 år 145 kr
Barn 0-2 år gratis

Bubbligt Afternoon tea

Du kanske har något att fira eller varför inte bara skämma bort dig och ditt sällskap? Louis Roederer är ett av världens ledande champagnehus och på Villa Fridhem gillar vi champagne.

Nu har du möjlighet att kombinera denna lyxiga dryck med vår underbara buffé. Självklart erbjuder vi även välsmakande alkoholfria alternativ.
Beställ ert glas champagne då du bokar ert Afternoon tea – du betalar endast 495 kr/person.

När?
Varje lördag mellan 2 september och 18 november.

Extra insatta sittningar
Fredagen 3 november – Halloween
Söndagen 12 november – Fars dag

Tema sittningar
Lördagen 30 september – choklad och lakrits
Fredagen 3 november samt lördagen 4 november – Halloween

Boka genom något av nedan alternativ

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00
Kontaktformulär

Med reservation för ändringar