Afternoon tea

Besöket hos oss bjuder alltid på bestående smakupplevelser och minnen. I salongerna dukar vi upp med läckra bakverk, smakfulla snittar, scones, hemgjorda marmelader, tårtor, dessert- och matpajer samt doftande nybryggt te och kaffe. Det här är för dig som verkligen vill njuta av en god och lyxig eftermiddag!

Vår afternoon tea buffé står uppdukade varje lördag mellan klockan 13.00-16.00. Vi rekommenderar att du bokar bord i god tid. Har du några matavvikelser meddelar du detta till oss senast en vecka innan du kommer.
Vid gluten- eller laktosintolerans erbjuds du en separat tallrik samt att du själv kan plocka det du kan äta från buffén. Vi har tyvärr ingen möjlighet att tillgodose med speciella bakverk vid äggallergi, dock kan vi ordna något matigare alternativ som till exempel en charkbricka.

Pris 
Vuxna 445 kr
Barn 3-12 år 145 kr
Barn 0-2 år gratis

Bubbligt Afternoon tea

Du kanske har något att fira eller varför inte bara skämma bort dig och ditt sällskap? Louis Roederer är ett av världens ledande champagnehus och på Villa Fridhem gillar vi champagne.

Nu har du möjlighet att kombinera denna lyxiga dryck med vår underbara buffé. Självklart erbjuder vi även välsmakande alkoholfria alternativ.
Beställ ert glas champagne då du bokar ert Afternoon tea – du betalar endast 495 kr/person.

Extra insatta sittningar

Långfredag 14 april
Valborgsmässoafton söndag 30 april
Mors dag söndag 28 maj

Vårens sista sittning är lördagen den 17 juni och vi välkomnar er igen efter sommaruppehållet lördagen den 2 september.

Boka genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Med reservation för ändringar