_p1a3265

Villa-Fridhem-084

6p1a1788

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Middagsmeny vecka 21

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar mellan årstidernas skafferi över vad de erbjuder. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött, grönlistad fisk och närodlade grönsaker. Låt våra kunniga servitörer guida er och berätta om innehållet i vår menyn.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00 med sista beställning klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Förrätt:
Bakat ägg 64˚ från Björkvik
VF nässelsoppa – Krispig kirskål – Pumpernickelsmulor – Sänkdalens raps
Varmrätt:
Grillad Salmalax
Blåmusslor från Bohuslän MSC – Blomkål – Sjökorall – Ostronblad – Purjolök – Kumminwonton
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

TISDAG
Förrätt:
Hjo sparris ”SOUSVIDE”
Hollandaise på brynt smör – Körvel – Luftorkad oxbringa – Hasselnöt
Varmrätt:
Pekinganka från Munka-Ljungby
Jordärtskocka från Stallbergs Lantbruk – Lök – Apelsin – Vrenachampinjon
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

ONSDAG
Förrätt:
Toast Walter
Räkor MSC – Citron – Majjo – Rödlök – Dill – Kalix Löjrom
Varmrätt:
Höglands ryggbiff 58˚
Emulsion på grillad paprika – Svenska primörer – Ugglarps kål – RVS
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

TORSDAG
Under denna kväll låter vi dig som gäst äta från vår weekendmeny som du finner här

Priser:
Varmrätt 325 kr
Tvårätters 445 kr
Trerätters 525 kr

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr


Med reservation för ändringar