Middagsmeny 2018-02-21T11:06:31+00:00

Middagsmeny

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder
vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar och följer
årstidernas skafferi. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött,
grönlistad fisk och närodlade grönsaker. 

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00 med sista beställning klockan 21.00.
Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök.
Finns några matavvikelser meddelar du detta i samband med bokningen. 

Meny vecka 8

Förrätter

Foliebakad rotselleri
Dragon – Rödbeta – Krasse – Vit Caprin från Löt
                    
Soppa på skaldjur från Fladen
Sveciaosttoast 24 månader – Skållad tomat – Crilles silverlök

              

Huvudrätter

Algrimmad sejrygg MSC
Picklat Björkviksägg 64 grader – Vit portvinssås – Räkor – Havsörter

                                

Purjolökssotad flankstek från Närke 58 grader
Kastanjechampinjon – Syrad rödlök – Gremolata – Ansjovispotatis

Desserter

Flickorna i kondis tropic
Kokos – Mango – Passionsfrukt – Chili
               
Gräddfilspannacotta
Björnbär – Svarta vinbär – Stjärnanis – Citronmeliss

               

Barnmeny

Villa Fridhems hemgjorda köttbullar
Potatis – Gräddsås – Lingon
             

Pannkakor
Sylt – Grädde

Boka bord

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Priser

Endast varmrätt 345 kr
Tvårättersmeny 445 kr

Trerättersmeny vardagar 565 kr

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 95 kr


Med reservation för ändringar