_p1a3265

Villa-Fridhem-084

6p1a1788

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Middagsmeny vecka 25

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar mellan årstidernas skafferi över vad de erbjuder. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött, grönlistad fisk och närodlade grönsaker. Låt våra kunniga servitörer guida er och berätta om innehållet i vår menyn.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00 med sista beställning klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Förrätt:
Toast Walter
Räkor MSC – Citron – Majjo – Rödlök – Dill – Kalixlöjrom
Varmrätt:
Lättrökt flankstek från Närke 58˚
Jordärtskocka från Stora Tollby – Primörer – Ingefära – VF chilismör
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

TISDAG
Förrätt:
Salma RAW sashimi
Grönt äpple – Slanggurka – Geta från Löt – Koriander – Citron
Varmrätt:
Pekinganka från Munka-Ljungby
Blomkål från Årups gård – Sommartryffel – Lökar
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

ONSDAG
Förrätt:
Vit sparris, confiterad i brynt smör
Lufttorkad surdeg – Ogräs – Hasselnöt – Buerre blanc
Varmrätt:
Grillad Salmalax
Fermenterad vitlök – Citronpotatiskrokett – Karintorpstomater
Dessert:
Köksmästarens val av Sött & Sprött

 

TORSDAG
Stängt

Priser:
Varmrätt 325 kr
Tvårätters 445 kr
Trerätters 525 kr

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr


Med reservation för ändringar