Middagsmeny 2017-11-20T20:33:40+00:00

_p1a3265

Villa-Fridhem-084

6p1a1788

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Middagsmeny vecka 47

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar mellan årstidernas skafferi över vad de erbjuder. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött, grönlistad fisk och närodlade grönsaker. Låt våra kunniga servitörer guida er och berätta om innehållet i vår menyn.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00 med sista beställning klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Förrätt
Carpaccio på hjort från Grensholm
Confiterad Björkviksäggula – Laesösalt med örter – Granolja
Rodgakål – Citronette – Geta från Löt – Gröna enbär – Frisé

Huvudrätt
Ångad rödtunga från Skagerak
Regnbågsforellrom – Syltad svart höstsvamp från Åby – Krispig dill
Puré på Andean Sunrisepotatis från Stora Tollby gård – Vitt vin

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

  

TISDAG
Förrätt

Carpaccio på hjort från Grensholm
Confiterad Björkviksäggula – Laesösalt med örter – Granolja
Rodgakål – Citronette – Geta från Löt – Gröna enbär – Frisé

Huvudrätt
Flankstek från Närke
Dragon- & persiljeemulsion – Crilles silverlök – Rostad Lisapotatis – Rödvinssky

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

  

ONSDAG

Förrätt
Salmalax ”CUBES”
Furikake – Tamarisojacrème – Majonnäs – Pepparrot – Koriander – Morot

Varmrätt
Mälardalskalv; Rygg & bringa
Brysselkål – Jordärtskocka från Rodga – Pärllök – Calvados & höstäpple

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

  

TORSDAG

Förrätt
Carpaccio på hjort från Grensholm
Confiterad Björkviksäggula – Laesösalt med örter – Granolja
Rodgakål – Citronette – Geta från Löt – Gröna enbär – Frisé

Huvudrätt
Ångad rödtunga från Skagerak
Regnbågsforellrom – Syltad höstsvamp från Åby
Puré på Andean Sunrisepotatis från Stora Tollby gård – Vitt vin

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

Endast varmrätt 345 kr
Tvårättersmeny 445 kr

Trerättersmeny vardagar 565 kr

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 95 kr


Med reservation för ändringar