_p1a3265

Villa-Fridhem-084

6p1a1788

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

Middagsmeny vecka 34

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar mellan årstidernas skafferi över vad de erbjuder. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött, grönlistad fisk och närodlade grönsaker. Låt våra kunniga servitörer guida er och berätta om innehållet i vår menyn.

Vår middagsmeny serveras från klockan 17.00 med sista beställning klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG

Förrätt
Chèvre Chaud  
Getost från Löt – Rimmad & rostade valnötter – Rodgabetor

Varmrätt
Grillad Salmalax
Jordärtskocka från Stora Tollby – Ingefära – VF chilismör

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

TISDAG

Förrätt
Toast Walter
Räkor MSC – Citron – Majjo – Rödlök – Dill – Löjrom

Varmrätt
Lamm från Särtshöga
Pastellblomkål från Årups gård – Sommartryffel – Lökar

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

ONSDAG

Förrätt
Soppa på Bohusländska havskräftor
Lufttorkad surdeg – Eldad pärllök – Skaldjursceviche

Varmrätt
Telicherrypeppastekt kalventrécôte 55˚
Fermenterad vitlök – Rosmarin & potatiskrokett – Kökets skafferi

Dessert
 Köksmästarens val av Sött & Sprött 

TORSDAG

Förrätt
Chèvre Chaud
Getost från Löt – Rimmad & rostade valnötter – Rodgabetor

Huvudrätt
Grillad Salmalax
Jordärtskocka från Stora Tollby – Ingefära – VF chilismör

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött

FREDAG

Förrätt
Toast Walter
Räkor MSC – Citron – Majjo – Rödlök – Dill – Löjrom

Varmrätt
Lamm från Särtshöga
Pastellblomkål från Årups gård – Sommartryffel – Lökar

Dessert
Köksmästarens val av Sött & Sprött