Bröllop 2017-09-21T12:18:10+00:00

brollop4bilderny

Ert bröllop hos oss

Lita på vår erfarenhet, luta er tillbaka och känn er trygga i våra händer.

Jag, Sofia Regnander arbetar som bröllopskoordinator på Villa Fridhem och kommer med van hand och kunskap att vägleda er genom er dag – ert livs fest!

Varje tillställningar är unik och vi skräddarsyr dem efter era önskemål. Låt vigseln ske i en närliggande kyrka eller i vår vackra slottspark runt den porlande fontänen.

Tillsammans med vår duktiga köksmästare och sommelier tar vi fram smaker som passar både säsong och era smaker. Vårt kök arbetar med närproducerade råvaror och lägger enormt mycket kärlek i sin tillagning av maten, presentation på tallriken och att det i glasen serveras viner som harmonierar och förstärker smakerna.

Prins Carls matsal kan ta gäster upp till 120 personer. Anläggningen har 53 nyrenoverade hotellrum och en fantastiskt svit. I sviten kan ni som brudpar göra er fina inför festligheterna och sedan tillbringa bröllopsnatten som nygifta.

Villa Fridhem har även en egen florist som binder ljuvliga buketter till brud och följe samt en passande knappnålsblomma till brudgum och marskalkar samt vilken dekoration som passar dukning och smyckning av borden.

Bröllop på Villa Fridhem
Prisförfrågan
Bildgalleri
OMDÖMEN