Middagsmeny fredagar och lördagar mars-april 2019

                        

Vi drivs av en passion för att tillaga och servera god mat – det handlar om kärlek,
kunskap och respekt. Råvaror väljs efter säsong och kommer till största
del från duktiga lokala producenter.

                        

Restaurangen är öppen från 18.00 måndag till lördag.
Sista beställning går sedan att göra fram till klockan 21:00.
Vi är en kontantfri anläggning. 

                  

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök.
Finns det några matavvikelser meddelar du detta i samband med bokningen.

                            

Stora sällskap (från 10 personer och uppåt)
Till stora sällskap serveras samma meny till alla med undantag för barn och personer med specialkost. Vid bokningstillfället berättar ni vilka rätter ni önskar äta.

Förrätter

Potatis 159 kr
Potatis x 3 – Ägg – Ansjovis – Dill – Rökt
               
Skaldjur 185 kr
Krabba – Majs – Körsbärstomat – Jordärtskocka – Brynt smör
              
                                

Huvudrätter

Fridhems hemgjorda köttbullar 169 kr
Rårörda lingon – Pressgurka – Gräddsås – Potatis
             
Fridhems vintersallad 179 kr
Ägg – Betor – Getost – Äpple – Kavring          

Bakad röding 345 kr
Blåmusslor – Fänkål – Citron – Kål – Persilja
             
Nötbog 62 grader 345 kr
Betor – Lök – Anklever – Svamp – Citron – Timjan
             
Dagens vegetariska rätt 195 kr
Hör med personalen på plats vad som serveras
             

Desserter

Vanilj 120 kr
Citrus – Nötter – Poppat bovete
           
Blåbär 120 kr
Kardemumma – Lakrits – Vit choklad – Muskovado
             
Hemgjord glass 55 kr
                
Tre små sötsaker från vårt bageri 85 kr

   

Fredagsmys-erbjudande!

På fredagar erbjuder vi en förrätt och huvudrätt för endast 395kr. Då bjuder vi även på entré till vår relaxavdelning!
Förrätt: Potatis eller Skaldjur
Huvudrätt: Nötbog eller Röding    

   

Barnmeny

För barn upp till 12 år serveras en barnbuffé alternativt en barnmeny beroende på ankomstdag.

Fyrarättersmeny lördag vecka 11

Förrätt
Skaldjur
Krabba – Majs – Körsbärstomat – Jordärtskocka – Brynt smör

Huvudrätt
Nötbog 62 grader
Betor – Lök – Anklever – Svamp – Citrontimjan

Mellanrätt
Utvalda ostar från små svenska ysterier
Serveras med Villa Fridhems hemgjorda marmelad och knäckebröd

Dessert
Blåbär
Kardemumma – Lakrits – Vit choklad – Muskovado 

Fyrarättersmeny lördag vecka 12

Förrätt
Skaldjur
Krabba – Majs – Körsbärstomat – Jordärtskocka – Brynt smör

Huvudrätt
Nötbog 62 grader
Betor – Lök – Anklever – Svamp – Citrontimjan

Mellanrätt
Utvalda ostar från små svenska ysterier
Serveras med Villa Fridhems hemgjorda marmelad och knäckebröd

Dessert
Blåbär
Kardemumma – Lakrits – Vit choklad – Muskovado 

                  

Med reservation för ändringar i utbud, tider och priser.