Vill du vara med på vår fortsatta resa mot den kulinariska stjärnhimlen?

Här finns en fantastisk produkt som vi varsamt utvecklat de senaste åren och fortsätter utveckla under din ledning. Lokalt och ekologiskt är bra men kvaliteten på råvaran går före! Du tycker om att arbeta tillsammans med övriga teamet på hela hotellet för att säkerställa att produkten till gästen är bästa möjliga. Du får mycket ansvar på dina axlar men också ett kompetent team runt dig med många års erfarenhet.

Kvalifikationer

  • Arbetat i kök minst 5 år efter din utbildning.
  • Arbetat som sous-chef eller köksmästare några år.
  • Arbete utomlands och/eller på fine-dining restauranger är meriterande.
  • Du är social, positiv, kreativ och extremt lösningsfokuserad
  • Passion för mat, dryck och service och vidareutveckling av detta.
  • Vi vill också att du har goda ledaregenskaper och kan styra, motivera personal som har bred erfarenhet likaså som de unga och oerfarna.

Villkor
Arbetstiden varierar efter våra gästers önskemål. Verksamheten bedrivs såväl vardagar som helger. Du arbetar heltid och vi erbjuder en konkurrenskraftig lön samt normala förmåner.

Vi vill att du kan börja senast i januari 2017.

Ansökningarna behandlas löpande, men sista dag att ansöka är 15 december 2016. Vi vill att du mailar ett CV och personligt brev där du motiverar varför vi ska anställa dig och varför du vill arbeta tillsammans med oss.

Ansökan skickas till: jobb@villafridhem.se

Eventuella frågor kan ställas till Nicolas Facchin,F&B manager nicolas.facchin@villafridhem.se eller 011-622 00 / 0731-51 61 62.

Frågor kan även ställas till vår VD Magnus Dahlin, magnus.dahlin@villafridhem.se alternativt 0709-22 89 90