_p1a3265

Villa-Fridhem-084

6p1a1788

Boka bord genom att ringa eller e-posta oss

info@villafridhem.se
Tel 011-622 00

 Middagsmeny vecka 16 och 17

För att du som vår gäst ska få uppleva ärligt genuina smakupplevelser använder vi i möjligaste mån lokalproducerade produkter. Kökets råvaror växlar mellan årstidernas skafferi över vad de erbjuder. På menyn hittar du till exempel kravmärkt kött, grönlistad fisk och närodlade grönsaker. Låt våra kunniga servitörer guida er och berätta om innehållet i vår menyn.

Vår middagsmeny serveras från klockan 18.00 med sista beställning klockan 21.00.

Välkomna att boka bord, gärna i god tid innan ditt besök. Finns några matavvikelser önskar vi att du meddelar detta i samband med bokningen. 

MÅNDAG
Förrätt:
Kaninporchetta
Ramslök från Stenhuse gård – Frisesallad – Citronette – Mandel
Varmrätt: 
Torskrygg eller Salmalax
Hollandaise på brynt smör – Gräslök – Sparrisbroccoli – Sotad purjolök
Dessert:
Kökets val av sött & sprött

 

TISDAG
Förrätt:

Rå, tunt skivad älg från Medevi
Kalix Löjrom – Ogräs – Dillkrisp – Tryffel
Varmrätt:
Sörmländsk lammbog 58˚
Fermenterad vitlök – Rosmarin – Citron – Krokett med Löt getost
Dessert:
Kökets val av sött

 

ONSDAG
Förrätt: 

Salmalax
Sashimi – Äpple – Granrökt majjo – Limebasilika – Rostad pumpernickel
Varmrätt:
Bräserad mälardalskalvkind 15h i vitt vin
Jordärtskocka från Stora Tollby – Kål – lök
Dessert:
Kökets val av sött

 

TORSDAG
Förrätt:
Kaninporchetta
Ramslök från Stenhuse gård – Frisesallad – Citronette – Mandel
Varmrätt:
Torskrygg eller Salmalax
Hollandaise på brynt smör – Gräslök – Sparrisbroccoli – Sotad purjolök
Dessert:
Kökets val av sött & sprött

Priser:
Varmrätt 325 kr
Tvårätters 445 kr
Trerätters 525 kr

Priser för barn, gäller alla dagar:
Barn 3-12 år äter från vår meny för halva priset
Barn under 3 år erbjuds pannkakor med grädde och sylt eller köttbullar med potatis och gräddsås för 85 kr


Med reservation för ändringar